sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Allies

Varokaa pahanilkistä hamsteria, tuollainen ilme ei voi tietää mitn hyvää!

 Crosshatching on aina ollut mieleeni puuväreillä väritettäessä. Aikaavievää ehkä, mutta loputulos on vaivanarvoinen. Käytössä tälläkertaa Derwentin vanhat puuvärit, niin vanhat että ne olivat vielä semi ok laatuiset, eivät katkeile, puu ei murene, väriosiossa ei ole kovia toimimattomia kohtia.... ja pehmeyttä ja pigmenttiäkin on, noh, enemmän kuin nykyisissä tuntuu olevan.


Piirrän paljon luennoilla ja niiden lomassa tämäkin kuva on syntynyt. Kerrankin maltoin myös piirtää käden huolella, yleensä kun teen kädet vähän sinnepäin ja sen kyllä huomaa ;P Sinänsä outoa keskittymisen puutetta sillä osa-alueella,kun kädet kuitenkin on tosi kauniita mielestäni!

Tämä kuva on ollut luonnoskirjassani keskeneräisenä pari kuukautta, värittelin sitä aina silloin tällöin kun siltä tuntui - taidehistorian tunneilla enimmäkseen! Ihanan aivotonta toimintaa parhaimmillaan, mutta yhtä kyytiä tätä ei huvittanut tehdä valmiiksi. Luonnoskirjani ehti täyteen ennenkuin sain tämän valmiiksi, joten viimeisenä työnäni siihen kirjaan väritin tämän loppuun. ^__^ 
Ihanaa päästä aloittamaan uusi luonnoskirja!

Kivasti puuroutui laatu jpg.llä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti