tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ystävämme Silppuri

Oi kukas se siinä! Mösjöö Silppuri, vanha Turtles vihulainen. Tähän uljaaseen kaveriin törmäsimme eräällä mökillä ollessamme... erehdyttävää yhdennäköisyyttä Wilsonin kanssa eikö? Vatsa ja nuo meikit... Ukkeliparkaa ei ole mitenkään erityisen hellävaraisesti kohdeltu, eritoten kulmakarvat oli piirretty aikaaa taiteellisella khm otteella.
Ajattelin jakaa tämän kuvan kanssanne, koska minulla oli pienenä tämä lelu.. Ja koska Turtlesit nyt vaan on aika kovia ;D
Seurasiko joku lukija pienenä animaatiota, sarjista tai leffoja? Oliko suosikkihahmoja? =D
Olen itse juurikin sen ikäinen että konsepti kolahti aikanaan ja kovasti... Suosikkihahmojani olivat (ja ovat edelleen) Tikku, Silppuri ja Ninjara.

...On tässä ollut pidempi päivitystauko kun koulussa oli ensin kiireitä, ja sitten olen innolla viettänyt lomaa ja imenyt itseeni kesää =D
jatkossa taas runsaammin kamaa täälläkin!

4 kommenttia:

  1. Eiiiii Silppuri mitä nostalgiaa! Ihan paras ukkeli :D Tottahan toki Turtlesit oli ihan parhaita ja lempparihahmo on edelleenkin Rafaello :) Nyt on muuten taas uudenlaisia Turtleseja leluhyllyillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rafaello oli kyl aina hyvä hahmo! x3
      ..Piti käydä niitä uusia ukkeleita kurkkimassa, Tikku näytti ansaitusti aika kovikselta! 8D

      Poista
  2. Mulla on jossain laatikossa 3 videota 2003–2009-vuosien jaksoja mitkä nauhoitin telkasta (päiväkodissa katottiin aina vidolta 1987–1996-vuosien jaksoja). Leonardo oli aina lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me taidettiin katsoa päiväkodissa aika paljon Hopeanuolia :´D heh..

      Poista