torstai 11. lokakuuta 2012

Ruusuja kiinteästä nesteestä



 Huomasin tuossa kuvakansioita katsellessani, että olen ehtinyt viime vuosina kokeilla aika monia erilaisia taide ja käsityötekniikoita =) ja hauskaa on ollut...
----

Lasipajalla pääsin kokeilemaan sulan lasin työstämistä ja tässä pari syntynyttä tuotosta.

 Yhteensä suostuttelin lasimassasta esiin noin parikymentä ruusua, joista osa onnistui varsin hienosti, osa ei ollenkaan. Aluksi tuntui ettei hommasta tule kertakaikkiaan mitään, mutta jo toisella kokeilukerralla aivot olivat vähän sisäistäneet asiaa ja tulosta alkoi syntyä. Ehkä myös pienoinen pakkomielle iski että 'hyvännäköinen' kukka on saatava aikaiseksi! Viimeistelin(eli säästin) vain nämä kaksi kukkaa, jotka olivat mielestäni parhaiten onnistuneita.

Lasiuunin ääressä pyöriminen on mielenkiintoista. Oranssina ja keltaisena hehkuva sula lasimassa on kunnioitusta herättävä näky, hehku tuo mieleen laavan tai auringon(vaikken kumpaakan ole kovin läheltä päässyt näkemään ;P).
Uunin ääreen ei viitsi jäädä kauaksi aikaa tupeksimaan koska kuuma! Sen verran kuuma että puuvillapaitani muovistrassit sulivat irti (ts liima petti). No, työpaita se olikin, vartavasten valkattu ettei haittaa jos sotkeentuu tms.
Ruusujen lisäksi tein myös paperipainoja, palaan niihin joskus myöhemmin.
---

Taustan ällön kelmeä väri on muuten näkymä olohuoneemme ikkunasta xD Oikeasti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti